Bugun...


Dr. Abdullah Köktürk

facebook-paylas
Ey Ahmet Hakan, Niyetin Nedir?
Tarih: 05-12-2019 13:16:00 Güncelleme: 05-12-2019 13:23:00


 

 

 

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugün köşesinde Ordu’da katledilen Ceren Özdemir’in idam cezası olsaydı öldürülmeyeceğini yazmış.

 

Bak Ahmet Hakan, koskoca Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmenisin, biz burada ufak bir internet sitesini yönetmeye çalışıyoruz.

 

Küçücük yazıda bir sürü provokatif  şey yazmışsın.

 

Ey Ahmet Hakan, senin savunduğun bu hükümet ve yargısı düşünce suçlularını tek kişilik hücrelerde çürütürken bu katili de hapiste tutabilseydi Ceren şimdi yaşıyor olacaktı.

 

Wahşi  Batıdaki cahil kovboylar gibi idam cezası isteyen Ahmet Hakan, İdam cezası geldiğinde iktidarın bunu muhalifleri sallandırmak için kullanacağını bilmez misin?

 

Ey Ahmet Hakan idam cezası geldiğinde Türkiye’nin İran’a döneceğini ve adi suçlular yanında sol, sosyalist Kürt ne bulurlarsa muhalifleri sallandıracaklarını bilmez misin?

 

Ey Ahmet Hakan, öbür tarafa gidip geldin mi ki ölümün bir ceza olduğunu düşünüyorsun? Ya ölüm çok güzel bir şey ise ve idam edilen suçlular gerçekte mükafatlandırıyorsa?

 

Tüm gelişmiş ülkelerin ilkel bulduğu ve onlarca sene önce kaldırdığı idam cezasını tekrar istemekteki maksadın nedir?

 

Ey Ahmet Hakan niyetin nedir? Yandaş gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, idam cezası gelsin diye bir komplo kuruluyor da, sen onun medya ayağı mısın Ey Ahmet Hakan.



Bu yazı 18539 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI