Bugun...



Süper Lig’de Neler oluyor?

Üç büyük İstanbul takımının aynı hafta son dakikalarda puan kaybetmesi şüphe uyandırdı

facebook-paylas
Tarih: 16-12-2019 09:47

Süper Lig’de Neler oluyor?

Süper Ligin 15. Haftasında Galatasaray kendi sahasında son dakikalarda yediği gollerle 2-2 berabere kalırken, Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor’a 3-1, Beşiktaş da kendi sahasında Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup oldu.

 

Cumartesi günü kendi sahasında Ankaragücü ile karşılaşan Galatasaray,  Feghouli ve Belhanda’nın golleri ile 2-0 öne geçmesine rağmen, 88. Dakikada İlhan Parlak’ın penaltıdan ve 90+1 de Kitsiou’nun attığı goller ile 2-2 berabere kaldı.

 

Pazar günü ilk maç Sivas’ta Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe arasında idi. Eski bir Beşiktaşlı Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Demir Grup Sivaspor’un bir özelliği Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın  mafya ile ilişkili olduğu söylenen Sedat Peker’in ortağı ve Fenerbahçe Kongre üyesi olması.

 

Pazar gününün son maçı İstanbul Vodafone Arena’da Beşiktaş ile Yeni Malatyasopr arasında idi. Malatyaspor’un bir özelliği de Teknik direktörünün Beşiktaş ile özdeşleşen Sergen Yalçın olması idi. Yeni Malatyaspor da Beşiktaş’ı kendi sahasında 2-0 yenince 3 büyüklerin hepsi haftayı kayıpla kapatmış oldular.

 

En ilginci de bu maçların kombinesinin iddaa’da milyonlar vermesi idi.

 

Bu maçların sonuçları üzerine gözler bu akşam oynanacak  Trabzonspor Yukatel Denizlispor maçına çevrildi.

 




Bu haber 2038 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI