Bugun...



Şampiyonu Sarı Kırmızı Belirleyecek

Şampiyonluk potasındaki üç takımın karşılaşacağı takımların hepsi sarı kırmızı formaya sahip

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2021 18:25

Şampiyonu Sarı Kırmızı Belirleyecek

 

Spor Toto Süper Lig'de son haftaya girilirken zirve heyecanı nefesleri kesiyor. 41. haftada Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'e, Fenerbahçe'nin ise Sivasspor'a kaybetmesi, zirvede bir düğüm oluşmasına sebep oldu. Gerilerden gelerek şampiyonluk yarışına katılan Galatasaray, 81 puana yükselerek lider Beşiktaş ile puanını eşitledi. Sarı lacivertli takım ise bu iki ezeli rakibinin 2 puan gerisinde 79 puanda umutlarını sürdürüyor.

 

Üç takımın da şampiyonluk şansı sürerken, son haftada bu üç takımın da karşılaşacağı takımların forma renlerinin sarı kırmızı olması, şampiyonu sarı kırmızı renkler belirleyecek dedirtiyor.

 

Fenerbahçe evinde sarı kırmızı renklere sahip Kayserispor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe’nin şampiyon olması, Beşiktaş e Galatasaray’ın kaybetmesine bağlı.

 

Galatasaray evinde sarı kırmızı forması ile Malatyaspor ile karşılaşıyor. Galatasaray’ın şampiyon olması Beşiktaş’ın puan kaybına veya Galatasaray’ın bol gollü galibiyetine bağlı.

 

Lider Beşiktaş ise deplasmanda yine sarı kırmızı formaya sahip Göztepe ile karşılaşıyor. Beşiktaş maçı 1- 0 kazandığında, Galatasaray 4 golden az fark atarsa yine Beşiktaş şampiyon oluyor.

 

Bu da kağıt üzerinde Beşiktaş'ın çok büyük avantajı olduğunu gösteriyor. Ancak moral motivasyon olarak bakıldığında Galatasaray şampiyonluğa daha yakın.




Bu haber 2571 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI