Bugun...



Lig Yeni Başlıyor

Beşiktaş Fenerbahçe’yi 3-2 yenip liderliğe yükseldi

facebook-paylas
Tarih: 27-09-2015 23:39

Lig Yeni Başlıyor

Sezonun ilk derbisinde Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 3-2 yendi. Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle puanını 13 yaptı ve averaj farkıyla aynı puanlı Fenerbahçe'nin önünde liderliğe yükseldi. Ligin diğer iddialı ekiplerinden Galatasaray’ın 11, Trabzonspor’un ise 10 puanı bulunuyor.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı tribünleri dolmadı. Bazı bölümlerde büyük boşluklar gözlenirken, derbiyi 30 bini aşkın siyah-beyazlı taraftar izledi. Taraftarlar, maç öncesi ve sırasında yaptıkları tezahüratlarla takımlarına büyük destek verdi. Fenerbahçe taraftarları ise sezon öncesi alınan karar gereği derbiyi tribünden izleyemedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 15 maç sonra mağlup oldu. Derbiye kadar Süper Lig'de oynadığı son 15 maçın 11'inden galibiyetle ayrılan 4'ünde ise rakibiyle puanları paylaşan Fenerbahçe, 197 gün sonra ligde kaybetti. Fenerbahçe, Beşiktaş'tan önce en son yenilgisini ise geçen sezonun 24. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği (2-1) karşısında yaşamıştı.




Bu haber 1558 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI