Bugun...



Kanal Yandaş, Sorular Çanak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınında Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2018 09:54

Kanal Yandaş, Sorular Çanak

Cumhurbaşkanı ve yeniden Cumhurbaşkanlığı’na aday AKP Genel Başklanı Recep Tayyip Erdoğan üç yandaş kanalın ortak programında çanak sorulara yanıt verdi.

 

Sorular Erdoğan’ı rahatsız etmeyecek şekilde seçilmiş ve propaganda yapmasına olanak tanıyacak şekilde hazırlanmıştı. Oysa ki bir hafta önce CNN Türk'te Hande Fırat ve diğer gazeteciler Muharrem İnce'yi sıkıştıracak sorularla gelmişler, Muharrem İnce tüm sorulara cevap verince Hande Fırat'ın mimikleri değişmişti.

 

Ancak kanal reytingleri istendiği gibi gelmeyince, 28 Mayıs reytinglerinin açıklanması da geciktirildi. Haberimiz hazırlandığında halen reytingler açıklanmamıştı. Ancak programın ilk 10’a giremediği medya camiasında konuşulur. Bu AKP içinde de büyük bir panik yaratmış durumda.

 

Cumhur İttifakı Oy Oranı Yüzde 40’ın altında

 

Bağımsız anket şirketleri AKP-MHP-BBP’nden oluşan Cumhur ittifakının oy oranının Yüzde 40’ın altında yüzde 38 civarında ollduğunu belirtiyorlar. Seçime kadar büyük bir değişiklik olmaz ise Cumhur ittifakını büyük bir hezimet bekliyor.

 

 




Bu haber 2004 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI