Bugun...



Metin Akpınar Polis Eşliğinde İfade Verdi

Usta Sanatçı bir TV programında Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesi ile polis eşliğinde götürüldüğü savcılıkta ifade verdi

facebook-paylas
Tarih: 24-12-2018 10:11

Metin Akpınar Polis Eşliğinde İfade Verdi

Halk TV'de yayınlanan 'Halk Arenası' programında yaptığı açıklamalar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterdiği Metin Akpınar'ın Kadıköy'deki evine sabah saatlerinde polis ekibi geldi. Akpınar, polis eşliğinde adliyeye götürüldü. Metin Akpınar, "Savcı bey çağırdı. İfade vermeye gidiyoruz" dedi.

 

Metin Akpınar dün akşam saatlerinde yazılı bir açıklama yaparak sözlerinin yanlış aksettirildiğini belirtmişti. Açıklamada, 21 Aralık’ta konuk olduğu Halk TV’de yayınlanan “Halk Arenası” programında konuşulan konuların çok yanlış anlaşıldığı ve birtakım üzücü, hatalı çıkarımlar yapıldığı aktarılarak, şunlar kaydedilmişti:

 

“Programda konuşulan konular, özellikle bazı medya organlarınca kamuoyuna farklı şekilde yansıtılmış ve sanki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hedef alınmış gibi bir algı yaratılmak istenmiş bu vesileyle de konunun hem kamuoyuna hem de Cumhurbaşkanı’na yanlış aksettirilmesine neden olunmuştur. Konunun, kamuoyunca, olduğundan farklı anlaşılmaması arzusunu taşımakla beraber, toplumu gerçek dışı haberlerle yanlış yönlendiren söz konusu medya organları ve sorumluları hakkında da hukuki yollara başvurulacağını saygıyla duyururuz.”




Bu haber 3929 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI