Bugun...



Saray Çalgıcıları Doğum Gününde

Cumhurbaşkanlığı tarafından telefonla çağırılan bir grup “ünlü”, Erdoğan’a, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde doğum günü kutlaması yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2019 09:15

Saray Çalgıcıları Doğum Gününde

Aralarında Ahmet Özhan, Murat Dalkılıç, Tolgahan Sayışman, Bedia Akartürk, Özdemir Erdoğan, Muazzez Ersoy, Yavuz Bingöl, Emel Sayın, Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu ve Hasan Kaçan'ın da bulunduğu  bazı eski “ünlü” Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde doğum günü kutlaması yaptı.

 

Ünlüler, Erdoğan için doğum günü pastası kesti.

 

Erdoğan’ın fotoğraflarından oluşan ve en üstte Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu 3 katlı pasta, konukevine getirildiği sırada kameralar tarafından görüntülendi.

 

 

Kutlamanın ardından konukevinin önünde bekleyen gazetecilere açıklamada bulunan Emel Sayın, şunları söyledi: "Çok samimi, çok güzeldi. Ben dün akşam öğrendim. Hiç bilmiyordum böyle bir organizasyonu. Davet edildim daha doğrusu. Çok hoş oldu. Çok sevdiğim bazı arkadaşlarımla da karşılaşmış olduk ayrıca. Sayın Cumhurbaşkanımızı yolcu ettik mitingleri için yola çıktılar. Kendilerine sağlıklı, hayırlı, sevdikleriyle birlikte uzun güzel ömürler diliyorum."

 

Ahmet Özhan ise şu ifadeleri kullandı: "Haber verdiler, beni de davet ettiler. Vatanımız, memleketimiz, devletimiz için böyle koşturan bir kişinin yeni yaşında onunla beraber olmak, iyi dileklerimizi iletmek bizim için de çok hoş oldu. Kendisi için de yeni bir enerji oldu. Nice nice yeni yaşlar diliyoruz. Hayırlı hizmetlerinin devamını diliyoruz."

 

Basına kapalı gerçekleşen kutlamada Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.




Bu haber 3313 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI