Bugun...



Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Yalan Söylemiş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in et fiyatlarında açıkladığı tavan fiyat uygulamasının yalan olduğu ortaya çıktı

facebook-paylas
Tarih: 11-02-2016 20:18

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Yalan Söylemiş

Bakan Çelik’in Tv kameraları karşısında bazı kasap odaları temsilcilerini arkasına alarak yaptığı açıklamanın hiçbir temeli olmadığı beliklendi. Bakan Çelik’in söylediği tavan fiyatlara piyasada hiçbir kasap uymazken gerçek fiyatların Bakanın açıkladıklarından en az yüzde 50-80 yüksek olduğu görülüyor.

 

Bakan Çelik kıymanın tavan fiyatının 32 lira, kuşbaşı etin tavan fiyatının ise 34 lira olduğunu açıklamasına rağmen, mahalle kasaplarında kıyma 40-45, kuşbaşı ise 55-65 TL arasında satılıyor.

 

Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, et fiyatlarının düşürülmesinin kasaplardaki fiyatlara yansımamasına ilişkin "Altı aylık süre koydum. ’Uygulamıyorum uymam’ diyen kim; merak ediyorum" dedi.

 

Sitemiz aynahaber.org olarak Türkiyedeki et ve gıda fiyatlarından haberi olmayan bakanı biraz sokağa, halkın içerisine inse farkedeceği gerçek fiyatları görmesi için, beraberce kasapları gezmeye bekliyoruz. 




Bu haber 2283 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI