Bugun...



Galatasaray Şamp…

Galatasaray Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek son iki haftaya büyük avantajla girdi

facebook-paylas
Güncelleme: 23-11-2017 12:45:47 Tarih: 30-11--0001 00:00

Galatasaray Şamp…

 

 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek son iki haftaya şampiyonluğun büyük favorisi olarak giriyor.

 

Gençlerbirliği maçına sarı kıırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Toplam 37 200 seyircinin izlediği maçta kadrolar şöyle oluştu;

 

GALATASARAY: Sinan, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak Yılmaz

 

GENÇLERBİRLİĞİ: Ferhat Kaplan, Ferhat Görgülü, Hakan, Ahmet Çalık, Uğur, Gosso, Hleb, Petrovic, Mervan, El Kabir, Stancu

 

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Galatasaray, son oynanan Mersin İdmanyurdu maçının kadrosundan 2 değişiklikle sahaya çıktı. Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında forma giyen Fernando Muslera ve Emre Çolak, Gençlerbirliği karşısında sahada yer almadı. Muslera, sarı kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta forma giyemezken, Mersin İdmanyurdu maçında oyundan alınması nedeniyle teknik direktör Hamzaoğlu'na tepki gösteren Emre'nin de kadroda bulunmaması dikkati çekti. Gençlerbirliği karşısında Muslera'nın yerine Sinan Bolat, Emre Çolak'ın yerine ise Umut Bulut forma giydi.

 

İlk yarısı 0-0 biten müsabakada 67. Dakikada Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder ile Galatasaray 1-0 öne geçti ve maç sonuna kadar bu skoru korumayı başardı.




Bu haber 1849 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI