|
Tweet |
Başbakan Yardımcısı Arınç’ın, ‘Gökçek bu yapıya Ankara’yı parsel parsel satmıştır’ sözleri gündeme damga vurdu.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, kendisini Cemaat ile işbirliği yapmakla suçlayan ve istifaya çağıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i çok ağır sözlerle eleştirdi.
Bülent Arınç, Melih Gökçek’le ilgili şöyle konuştu:
“Ama Gökçek bunlardan daha fazlasını yapmıştır. Bu yapının kucağında oturmuş, bu yapıya Ankara’yı parsel parsel satmıştır. Zengin işadamlarına okul yaptırmıştır. Yurt yer sağlamıştır. Ve 30 Mart’a kadar bu paralel yapıyla ilgili ağzından tek bir laf çıkmamıştır, ta ki seçimleri kazanana kadar.”
Ayrıca Arınç kendisini istifaya davet eden Melih Gökçek için, "İstifa etmemi isteyecek kadar haysiyetli bir insan değil" dedi.