beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort seks hikayesi hava durumu betturkey beylikdüzü escort
Bugun...



Camide İçki Yalan, Yakma Gerçek

Esenyurtta Caferi Camisine iki günde ikinci saldırı gerçekleşti

facebook-paylas
Tarih: 10-07-2014 18:52

Camide İçki Yalan, Yakma Gerçek

Esenyurt'ta önceki gün kundaklanan Muhammediye Camisi'ne dün ikinci saldırı yapıldı. "Burada ezan okutmayacağız" diye bağıran 2 kişiden biri akşam saatlerinde tespit edilerek gözaltına alındı.

 

Esenyurt Yenimahalle'de bulunan Caferilere ait Muhammediye Camisi İmamı Hamza Aydın daha önce, "Siz taşa tapıyorsunuz, zamanı gelince şeriat uygulanacak, bu yerlerinizi yok edeceğiz" diyerek tehdit edilmişti. Tehditten 10 gün sonra cami gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından kundaklandı.

Aynı camiye dün tekrar bir saldırı gerçekleşti. İki kişi sabah namazından sonra camiye girerek içerideki eşyaları dağıttı. "Burada ezan okutmayacağız" diye bağıran kişiler daha sonra dışarı çıktı. Aydınlık'a konuşan İmam Aydın, komşusunun saldırıyı gördüğünü belirterek "Olayı duyar duymaz camiye gittik. Polise haber verdik. İnceleme yaptılar. İçeride eşyaları kırmışlar. Huzurumuzu bozmaya çalışıyorlar. Bu 3 kilometre arayla yakılan ikinci camimiz. Ramazan ayındayız. Toplu ibadetlerimiz oluyor, çok endişeliyiz" dedi.




Bu haber 1848 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

ABD-İsrail-İran savaşında en beğendiğiniz savaş muhabiri kimdir?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI