beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort seks hikayesi hava durumu betturkey beylikdüzü escort
Bugun...



Bilal ve AKP’nin Kefen Giyen Gençleri Savaşa Gitsin

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Meclis'e sunulan tezkerelere ilişkin, "Bilal'in öncülüğünde kefen giyen AKP'li gençler savaşa gitsinler" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 01-10-2014 22:46

Bilal ve AKP’nin Kefen Giyen Gençleri Savaşa Gitsin

Yarın Mecliste görüşülecek AKP’nin Irak ve Suriye konusunda verdiği tezkereler öncesinde CHP İstanbul Milletvekili Özkes bir açıklama yaparak, askerin IŞİD ile savaşmasına sıcak bakmadığını ifade ederek, "İki yıl önce IŞİD diye bir şey yoktu. Nereden çıktı? Davutoğlu'nun stratejik derinliğinden neşet etti, doğdu. Dolayısıyla IŞİD'in günah babası AKP'dir. Ülkeyi pazarlayanlar şimdi de Mehmetçiğin kanını pazarlama çabasına girmişler. Kara harekatı olur mu, olmaz mı o görüşülecek. Öyle bir arzuları varsa AKP'nin oyları ile muhtemelen kabul edilecek ama zengin parayı bastırıyor bir gün bile askerlik yapmıyor ama fakir fukaranın çocukları savaşa gönderilme gibi bir tartışma var. Benim önerim Bilal'in öncülüğünde kefen giyen AKP'li gençler savaşa gitsinler” dedi.




Bu haber 3415 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

ABD-İsrail-İran savaşında en beğendiğiniz savaş muhabiri kimdir?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI