![]() |
Tweet |
Etyen Mahçupyan serbestiyet.com sitesinde Cemil Ertem ve Yiğit Bulut arasındaki ilişkiye değinmişti.
Danışman Etyen Mahçupyan’ın ulusalcı danışmanların gazabına uğrayınca bunları deşifre etmeye çalışmış olabileceği, yazının da, bu nedenle, yayından kaldırıldığı söyleniyor.
Yayından kaldırılan yazıda şu ifadeler dikkat çekiyordu: “Koca bir Cemil Ertem… Arkasında koca bir Yiğit Bulut var … Kim bilir onun arkasında kim var?”
Bu sansür siyasi kulislerde AKP ile Vatan Partisi ortaklığının gizlenmeye çalışıldığı yorumlarına sebep oldu. Öte yandan Tayyip Erdoğan’ın kadim dostu Sebahattin Önkibar’ın Vatan Partisi’nin TV kanalında olması bu ismin iki parti arasında koordinasyonu sağladığını düşündürtüyor
Kulislerde “Binali Bey’in yerinde Doğu Perinçek olmalıydı. İ. Melih Baş da ekonomi bakanı olsa bütün taşlar yerine otururdu.” yorumları yapılıyor.