escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort
Bugun...



400 Vekil Kaç Asker, Kaç Polis Yapar?

İktidar 400 sayısından uzaklaştıkça ölümlerin sayısı artıyor

facebook-paylas
Tarih: 08-09-2015 18:30

400 Vekil Kaç Asker, Kaç Polis Yapar?

Dağlıca’da 16 askerin yola döşenen 500-700 kg bombanın patlatılması sonucu hayatını kaybetmesinden sonra, bugün de 14 polis saldırılarda hayatını kaybetti

Iğdır’dan, Dilucu Sınır Kapısı’nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında yola önceden döşenen yaklaşık bir ton bombanın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 13 polis hayatını kaybetti. Tunceli’de yol kesen PKK’lılar  kendilerini görünce geri dönüp uzaklaşmak isteyen polis memuru 55 yaşındaki Kadri Özkara’nın otomobilini otomatik silahlarla taradı. Otomobil yoldan çıkıp devrildi. Araçta bulunan kızı hafif yaralanırken, ağır yaralanan polis memuru Özkara kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Uzmanlar kanunen Başbakan’a bağlı MİT başkanının 3 gün önce Cumhurbaşkanı ile görüşmesinden sonra saldırıların artmasına dikkat çekiyorlar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şiddetin artmasının AKP nin 400 milletvekili çıkaramamasına bağlamasına da tepkiler artarak devam ediyor.




Bu haber 2866 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

ABD-İsrail-İran savaşında en beğendiğiniz savaş muhabiri kimdir?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI