Bugun...



Kartalda Kadın Eli Değmiş Bir Cafe: A’Lavanta

Kartal’da iki kadın sokak arasında açtıkları cafede harikalar yaratıyor

facebook-paylas
Güncelleme: 16-11-2019 21:42:20 Tarih: 16-11-2019 20:54

Kartalda Kadın Eli Değmiş Bir Cafe: A’Lavanta

 

 

Kartal’da Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi arkasında, Şemsiyeli Sokak diye bilinen sokakta açtıkları bir cafeyi ziyaret ettik.

Adı A’Lavanta. 2 Kadın mezbeleliği cennete cevirmişler. Cafe içindeki ağaç özenle korunmuş, cafe içi ve dışı çiçeklerle bezenmiş durumda. Oturur oturmaz kadın eli değdiğini anlıyorsunuz.

Tam buğdaylı çi börek ve tam buğdaylı ev yapımı ekmekleri harika. Tavsiye ederiz. Biz kahvaltı tabağı aldık. Kahvaltı tek kişilik 25 TL. süt reçeli çok güzeldi. Bal, köy tereyağı, çeşitli peynirler, yumurta, zeytin çeşitleri, yeşillik ve tam buğdaylı ekmeklerini tattık.

Kendilerine özel A’Lavanta ice tea kattıkları doğal aromalar ile ferahlatıcı. Bardakta özel tahana çorbaları spesiyallerinden sadece biri. Yakında incir uyutması/incir dondurması çıkaracakları haberini de aldık. Çay 2 Türk kahvesi 5 TL. Hoş sohbetleri ve güler yüzleri bedava.

Üst katta 100 m lik alanlarını tadilattayken gördük. Restoran da olabilecek bu bölüm iki sokağa da bakıyor. Toplantı nişan yaş günü vb. faaliyetler içinde uygun. Üst kat açıldığında yine ziyaret edeceğiz.




Bu haber 3753 defa okunmuştur.


Mukaddes Karadayı / 16-11-2019 21:45:00

Kadın eli değen her yer güzel olur



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KENT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI