Bugun...



TRT Yandaşlığın Dibine Vurdu

Son ankette AKP İstanbul’da gerilerde çıkınca TRT yayın akışını değiştirdi. Erdoğan Yıldırım ve 39 İlçe Başkanını alıp TRT ye çıktı

facebook-paylas
Tarih: 29-03-2019 23:04

TRT Yandaşlığın Dibine Vurdu

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, daha önce programında olmayan bir şekilde, İstanbul'daki tüm belediye başkan adaylarını toplayarak TRT 1 canlı yayınına çıktı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve İstanbul’da 39 ilçenin belediye başkan adayları ile birlikte canlı yayına çıktı. TRT Kurdi’de de aynı anda yayınlanacak program için kanalın yayın akışını değiştirdiği belirtiliyor. Kanalın normal yayın akışında Payitaht Abdülhamit dizisi görünüyor.

 

Yayın açılışını yapan sunucu Pelin Çift’in Erdoğan’a ilk olarak, “Bugün 8 miting gerçekleştirdiniz. Bu enerjiniz herhalde millete olan sevginizden kaynaklanıyor değil mi?” diye soru sorması dikkat çekti.

 

Habertürk’de Özhaseki

 

Diğer bir yandaş kanal Habertürk’ün ise Ankara adayı Özhasekiyi çıkarması dikkat çekti. Özhaseki program boyunca projelerini anlatmak yerine CHP adayı Mansur Yavaş’ı suçlamaya devam etti.




Bu haber 1780 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI