Bugun...



Büyük Büyük Hatalar

Star TV de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide akıl almaz mantık hataları

facebook-paylas
Güncelleme: 20-03-2018 20:58:01 Tarih: 20-03-2018 20:43

Büyük Büyük Hatalar

Star Tv’de yayınlanan, senaryosunu Meriç Acemi’nin yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in yaptığı “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizide peşpeşe yaşanan mantık hataları seyirciyi isyan ettirdi.

 

Mehmet’in evleneceği sevgilisi Burcu’nun aylardır sürdürdüğü hamileyim yalanı ve bunun yalan olduğunu bilen Doktor Oya’nın bunu düğün gününe kadar Mehmet’e bir türlü söylememesi en büyük mantık hatası. O kadar ki Mehmet sevgilisinin hamile olduğuna inandığı için aylardır korunma önlemi almadığına göre Burcu’nun gerçekten hamile olma olasılığı yüksek.

 

Oya’nın en sonunda bu durumu Mehmet’e söylemeye karar vermesi ancak Burcu’nun Oya’nın aramasını görerek Mehmet’in cep telefonunu kırması ve bu sayede Oya’nın Mehmet’e bir günden fazla ulaşamaması ayrı bir mantık hatasını oluşturuyor. Oysaki Oya Mehmet’in en yakın arkadaşı ve hep yanında olan Taylan’ı aramayı akıl etmesiyle sorun çözülecekken bunu yapmaması tam bir komedi.

 

Oya bu sefer Mehmet’e durumu söylemeye düğün salonuna gelir ama Burcu’nun bir oyunu ile buz odalarına hapsedilir.  Oya bir türlü içerde kaldığını dışarı duyuramaz. Oysaki soğutma işiyle uğraşanlar bilir ki buz odaları içerden açılacak şekilde yapılır. Her hangi bir sorun içinde içerde dışarıdan duyulacak şekilde bir alarm sistemi bulunur.

 

Bu hatalar sadece bu hafta oynayan son bölümün ilk yarım saatinde olan hatalar. Dizi boyunca yapılan hatalar ise seyirciyi isyan ettirecek boyutlarda.

 

 




Bu haber 3047 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI