Bugun...



Taraftar Yılmaz Vural’ı İstiyor

Galatasaray taraftarı Yılmaz Vural’ın Mustafa Denizli’den daha başarılı olacağına inanıyor

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2016 14:22

Taraftar Yılmaz Vural’ı İstiyor

Peşpeşe başarısızlıklar yaşayarak taraftarını üzen Galatasaray’da teknik direktör arayışları devam ediyor.

 

Galatasaray yönetiminin Mustafa Denizli’nin gidişi sonrası Claudio Taffarel’e teklif götürdüğü  ancak tecrübeli file bekçisinin, “Ben kaleci antrenörüyüm, teknik direktör değilim” cevabını aldığı bildirildi.

 

BİR grup yönetici, G.Saray’ı başarıya götürecek ismin Yanal olduğu fikrini öne sürdü. Gençleştirme operasyonunda, kadroyu Yanal’ın ayağa kaldırabileceği görüşü savunuldu. Ancak bir grup yönetici de, Yanal ismine karşı çıktı. Yönetimin tamamının en büyük çekincesi ise, G.Saray taraftarıyla hoş anıları olmayan Yanal konusunda gelebilecek olası tepkiler.

 

G.SARAY yönetiminin listesinde oldukça önemli bir teknik adam da bulunuyor. Son olarak İtalyan devi Roma’da görev yapan ve genç oyuncular ile çalışmayı oldukça seven Rudi Garcia’nın adı ciddi şekilde geçiyor. Fransız hoca Rudi Garcia, teknik direktörlük kariyerinde Roma’da çalışmadan, Saint Etienne, Dijon, Le Mans ve Lille kulüplerini çalıştırmıştı.

 

G.SARAY yönetiminde tartışılan bir diğer formül ise teknik adam operasyonunu zamana yayıp sezon sonuna bırakmak... Ve şampiyonluğun kaybedildiği bu sezonu G.Saray camiasını yakından tanıyan başta Bülent Korkmaz ya da Bülent Ünder ismiyle tamamlamak. Daha sonra da, mayıs ayında gelecek sezon takımı çalıştıracak yeni hoca için harekete geçmek.

 

Galatasaray taraftarının isteği ise başarıya aç ve taraftarı çoşturabilecek bir isim olan Yılmaz Vural. Kariyerinde toplam 37 takım çalıştıran Vural en son Gençlerbirliği takımın teknik direktörlüğünü yapmıştı.

 

 

 




Bu haber 1883 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI