Bugun...



Olmadan Piştiniz Siz Şimdi Bittiniz

İspanya yüksekten uçanları başlamadan bitirdi 3-0

facebook-paylas
Tarih: 18-06-2016 11:27

Olmadan Piştiniz Siz Şimdi Bittiniz

EURO 2016 D Grubu ikinci maçında İspanya ile karşılaşan Türkiye A Milli Futbol Takımı, sergilediği kötü futbolla hayal kırıklığı yaratırken sahadan 3-0 mağlup ayrıldı ve gruptan çıkma umutlarını mucizelere bıraktı. İspanya ise adını bir üst tura yazdırmayı garantiledi.

 

Nice şehrinde oynanan maça etkili başlayan İspanya, 34. dakikada Alvaro Morata, 37. dakikada Nolito'nun attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken savunmada yapılan hatalar dikkat çekti.

 

Hücumda hiçbir organizasyon geliştiremeyen Ay-yıldızlılarımız, 48. dakikada yine Morata'ya engel olamayınca skor 3-0'a geldi. Bu golden sonra oyunu rolantiye alan İspanya, skoru korurken milliler rakip kaleyi rahatsız etmeyi başaramadı.

 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İspanya sahadan 3-0 galip ayrıldı ve zirveye yerleşti. Puanını 6 yapan İspanya gruptan çıkmayı da garantiledi. Türkiye ise puansız son sırada yer aldı.

 

Öte yandan kaptan Arda Turan tribünlerden gelen tepkiler nedeniyle kısa bir süre taraftarlarla gerginlik yaşadı.

 

Gruptaki son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, en iyi üçüncü olarak bir üst tura yükselmeye çalışacak. İspanya ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.




Bu haber 2360 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI