Bugun...



Başakşehir Boş Tribünlerle Kazandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak gençliği tribünlerine çağırdığı Başakşehir Kayserispor maçını boş tribünlere oynadı

facebook-paylas
Güncelleme: 20-04-2018 21:54:12 Tarih: 20-04-2018 21:29

Başakşehir Boş Tribünlerle Kazandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, hafta içinde AKP’nin Başakşehir ilçe kongresinde yaptığı konuşmada Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nün başarılarına değinip tribünlerin boş olmasına tepki göstermişti.

 

Erdoğan: “Biz Başakşehir’in tıpkı futbolda olduğu gibi siyaset liginde de şampiyonluğa oynamasını bekliyoruz. Fakat kusura bakmayın. Stadının tribünlerini doldurmadığınız sürece soru işaretim devam eder. O tribünleri gençliğin doldurması lazım. Buna var mıyız? Şampiyonluğa oynuyorsunuz, tribünlerin dolması lazım” demişti.

 

Cuma akşamı oynanan Başakşehir Kayserispor maçında tribünlerin dolması beklenirken, 3-1 kazandığı maçı Başakşehir neredeyse boş tribünlere oynadı.

 

AKP’nin çok güçlü olduğu bu ilçede Tayyip Erdoğan’ın sözünün dinlenmemesi siyasi gözlemcilerce ilginç olarak değerlendirilirken, Haziran seçiminde de AKP’nin sandıklarının beklenenin aksine boş çıkabileceği değerlendirilmesi yapıldı.




Bu haber 3017 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

AKP Nasıl Kazanıyor?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI